Gelecek ve Geçmişteki Anne Babam

Bir zamanlar çılgın mı çılgın 12 yaşında Leyla adında bir kız yaşarmış. Bu kızın hayali bir zaman makinesi icat edip annesinin ve babasının küçüklük ve büyüklük zamanına gitmekmiş. Kız çılgın biri olduğu için çok çalışmış ve bir zaman makinesi icat etmiş.

Leyla ilk önce babasının küçüklüğüne gitmiş. Babası yani Akın Bey çook tatlı ve yaramaz gözüküyormuş. Leyla babasını böyle görünce bir garip olmuş. Çünkü Akın Bey Leyla'ya hep çok tatlısın derdi. Bilmiyordu ki asıl tatlı kişinin kendisi olduğunu.

Leyla babasının zamanında çok vakit geçirmişti. Bu yüzden hemen annesinin zamanına ışınlandı. Annesi de bir o kadar düzenli ve titiz gözüküyordu. Leyla gülmekten duramadı çünkü annesi titiz iken bir o kadar da şirin gözüküyordu. Leyla gülmekten kendini tutamadığı için kendi zamanına geri döndü.

Şimdi de annesinin büyüklük zamanına yani geleceğe gidecekti. Gitmişti. Gitmişti ama gözlerini annesinden ayıramıyordu. Çünkü annesine yaşına rağmen çoook güzel görünüyordu. Annesi gelecekte de çook güzel olacaktı. Leyla bunu üzerine annesi Melek hanıma içinden canım annem büyüyünce gerçekten de ismin gibi melek olacaksın diyordu.

Hemen babasının geleceğine gitti. Babası  da bir o kadar düzenli ve sabırlı bir işadamı gibi gözüküyordu. Leyla artık çok yorulmuştu.

Kendi zamanına gidince annesi ve babasına güzel bir şekilde sarıldı ve o anın mutluluğunu yaşadı.